mandag 21. mai 2012

Ledig stilling som musikkonsulent (med mulighet for opprykk til generalsekretær) i Ung i Kor

Ung i Kor er en landsomfattende kororganisasjon for barne-og ungdomskor, med ca 300 kor og 10.000 medlemmer. Organisasjonen har 2 ansatte sentralt og har 4 regionkontorer.

Vår musikkonsulent gjennom mange år, Kjetil Aamann, går over i en annen stilling. Musikkonsulentstillingen i Ung Kor er en 100% stilling med Oslo som arbeidssted.

Hovedoppgaver:

  • løpende informasjons- og rådgivingsarbeid i musikk- og korfaglige spørsmål
  • ansvar for musikkfaglige kurs og prosjekter
  • i nært samarbeid med generalsekretæren stå for daglig drift av organisasjonen blant annet knyttet til informasjon, medlemspleie, samarbeid med andre organisasjoner nasjonalt og internasjonalt, IT mv

Musikkonsulenten rapporterer til generalsekretæren.

Vi ønsker søkere med høyere musikkutdanning. Det er en fordel å ha korfaglig kompetanse. Søkere må ha god kjennskap til organisasjonsarbeid og være fortrolig med å bruke dataverktøy.
Søkeren må kunne jobbe selvstendig, og inneha gode samarbeidsevner. Arbeidsoppgavene er allsidige og vedkommende må være fleksibel. Noe reisevirksomhet, også i noen helger, må påregnes.

Generalsekretæren i Ung i Kor vil gå av med pensjon om ca 2 år. Ut fra dette kan det bli aktuelt å tilby musikkonsulenten generalsekretærstillingen etter ca 1. år og ansette ny musikkonsulent. Dette vil gi vedkommende et større ansvar ikke minst som sekretær for styret og som ansvarlig for økonomi og regnskap. Søkeren bør klarlegge om dette er aktuelt for vedkommende i søknaden.

Lønn avtales ut fra utdannelse og praksis.

Spørsmål stilles til generalsekretær Erik Bjørhei, 22005640 eller 47014995

Søknad med CV sendes til Ung i Kor PB 4739, 0506 Oslo, eller til info@ungikor.com

Søknaden må være Ung i Kor i hende senest mandag 11. juni  2012.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar