onsdag 5. september 2012

Dirigentseminar i operaen 8.-9.september!


Dirigentseminaret nærmer seg,til helgen flyr Sanna inn fra USA!

Sanna Valvanne er en inspirerende barne- og ungdomskorleder kjent for sitt nytenkende forhold til sang som hun på engelsk kaller "Creative Choral Method – Making Music Body and Soul". Sanna har funnet sin metode gjennom sin bakgrunn innen musikk, teater og dans og hun kombinerer bevegelser og musikk og får sangerne til å erfare musikk med hele seg.

Sanna er opprinnelig fra Finland og i 13 år sang hun i Kari Ala Pöllänens kjente barnekor, Tapiola-koret. I fem år var hun også korets sangpedagog/ assisterend

e dirigent og i 1998 tok hun mastergrad i musikk ved Sibeliusakademiet i Helsingfors. Hennes barne- og ungdomsprogrammer på TV med Kameleontti korene var en suksess som ledet til andre produksjoner og TV-programmer. Siden 2005 er Sanna som musikalsk leder for North American Choral Company og hun er en flittig brukt dirigent til workshoper og seminarer verden rundt.

Dette blir et inspirerende dirigentseminar som passer for alle korledere, både for dirigenter med små og store sangere. Uansett erfaring som dirigent kan vi garantere at dette er en vitamininjeksjon og at du forlater helgen med nye ideer og masse energi. Velkommen!

Det finnes fortsatt noen ledige plasser igjen, først til mølla!

Hvor?
Korsalen, Den Norske Opera og Ballett

Når?
8.-9. September, 10.00-16.00 begge dagene.

Hvor mye?
Deltakeravgift: 850,-/1100,- (medl./ ikke-medl.) Dette inkluderer materiale til workshopen samt lunsj begge dager. Deltakere som kommer utenbys fra må selv sørge for overnatting, men OBUs korkonsulent er behjelpelig med tips om hotell/vandrerhjem.

Påmelding på OBUs hjemmeside: www.musikk.no/obu 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar