tirsdag 27. august 2013

VestKos 13

VestKos 13 gikk av stabelen 6. - 10. august på Sunnhordland folkehøgskule. Her var det 33 sangglade deltakere, og fire inspirerende instruktører. På VestKos 13 hadde vi felleskor, sangtimer, musikkteori, workshops, vokalgruppe, musikklek og mye mer.
Alle deltakerne og instruktørene på VestKos13 

Første dagen var det duket for velkommst i Løa. Her var det mange spente fjes å se. Alle var klare for 5 dager med sang, moro, nye venner, kiosk og konsert, og alt som VestKos innebærer. 

Hver morgen startet med morgentrim i gymsalen. Dette for å få kroppen til å våkne opp. Etter en liten halvtime var vi klar for felleskor, etterfulgt av workshop. 

De som var født i 1999 - 1994 hadde workshop med Bodil Lunde Rørtveit. Denne gruppen jobbet med sanger av blandt annet artisten Björk. De lagde egne korarrangementer på ulike sanger, og 
jobbet mye med rytmikk og improvisasjon. 
Morgentrim på VestKos

Ingjerd Kannelønning Kolstad hadde de deltakerne som var født mellom 2002 - 2000. De jobbet med Beatles som tema på workshopen. Gruppen jobbet mye med flerstemmighet og uttrykk.

Solbjørg Tveiten var instrukør på workshopen for de som var født mellom 2003 - 2002. Her fikk deltakerne et innblikk i den norske folkemusikkens verden. De  lærte ulike folketoner, teknikk, og fikk oppleve å synge folketoner i arrangementer med flere ulike stemmer, og alle fikk prøve seg på å synge solo. 

Deltakerne fikk gode senger å sove i, og masse god mat på Sunnhordland Folkehøgskule. Vi gjorde masse kjekt utenom å synge også. Blandt annet hadde vi blåtur til stranden og Pirat-Party på fredagen med skattejakt og disco.

Avslutningskonsert på VestKos13. 
VestKos13 ble avslutet med en fantastisk konsert i Løa på folkehøgskulen. Salen var helt full av publikum som ville se hva deltakerne hadde jobbet med. 

Vi takker alle deltakere, instruktører og tanter på VestKos13 for 5 super fine dager! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar