torsdag 19. desember 2013

God jul fra Ung i Kor!

Mange av Ung i Kor sine medlemmer har vært med på å gjøre den siste tiden ekstra spesiell for venner, familie og bekjente, med julekonserter rundt om i hele landet. Ung i Kor har sendt ut en liten gave til alle våre sangere, og den siste uken har korene også mottatt momskompensasjon for året som har gått. Før vi på kontoret tar ferie har vi noen forskjellige ting å informere om, som dere kan tenke på i løpet av juleferien:


Årets barnekordirigent 2013 
Hvert år deler Ung i Kor ut en pris til en barnekordirigent som gjort seg spesielt bemerket i løpet av året. Prisen går til en korleder som primært arbeider med sangere under 16 år. Den kan gis til dirigenter som utmerker seg enten gjennom et spesielt prosjekt eller gjennom kontinuerlig arbeid av høy kvalitet. Prisen er på 25.000 kr og enhver barnekorleder i Norge kan foreslås som kandidat til prisen. Kandidater trenger ikke være medlem av Ung i Kor. Alle kan nominere kandidater fram til 1.januar 2014 via skjema på nett.

Støtte til musikkopplæring 
Nå kan du som er musikkstudent, musikkpedagog og eller utøver søke om støtte til musikkopplæring fra Ung i Kor. Det gis støtte på inntil kr 10.000 til enkeltpersoner som tar etterutdanning, påfyll, skolering i form av kurs e.l. Du som søker forplikter deg til å rapportere om tiltaket i form av et blogginnlegg. Søknader sendes inn via skjema på nett før 1.januar 2014. 

Norges Ungdomskor 2014 
Har du eller noen av dine korister lyst å synge i Norges nasjonale ungdomskor 2014? Sangere mellom 16 og 26 år kan nå melde seg på til prøvesang. Dirigent i 2014 er Vivianne Sydnes og koret vil synge i Oslo og Bergen, og dra på turné til England. Fristen for påmelding til prøvesang er 31.januar 2014. Mer informasjon om prøvesang, øvingshelg og turné finner du HER 

Europa Cantat Junior Bergen 2014 
For første gang arrangeres Europa Cantat Junior i Norden, en internasjonal barne- og ungdomskorfestival for sangere i alderen 8 til 18 år. Festivalen strekker seg over 8 dager med 8 workshops for opp til 800 korister og dirigenter. Over 450 sangere fra hele Europa har allerede meldt seg på! Vil du og koret ditt også blir med? Sjekk ut festivalen på www.ecjunior.com

Vi i administrasjonen er tilbake på kontoret 6.januar, men send en e-post dersom du lurer på noe. 

Vi i Ung i Kor ønsker alle våre medlemmer, og alle sangere rundt om i Norge en gledelig jul med mye sang!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar