torsdag 12. mars 2015

Aspirantkortreff 2015!


Lørdag 7. mars var aspirantkor fra Oslo og Akershus samlet til treff på Marienlyst skole.
Tidlig lørdag morgen ankom de første korene til Aspirantkortreff, som i år ble arrangert på Marienlyst skole. 21 kor deltok på arrangementet, og skolen var fylt med korsang fra tidlig morgen til sent ettermiddag.
Hvert kor opptrådte på konsert sammen med 4-5 andre kor, der familie og venner var invitert som publikum. Konsertene ble holdt i skolens aula, og tilhørerne fikk servert masse fin musikk akkompagnert av pianist Lorenzo Nardocci og Camila Luque på lyd.
I tillegg til konsertene deltok korene på workshop, der aspirantene både fikk synge, lytte og bevege seg. Silje Kleiven og Julie lillehaug Kaasa ledet den ene workshopen, og Beate Børli Løkken og Christina Thingvold den andre.
Innimellom sangøktene sørget foreldre fra Rødhettene og Ulvene for at aspiranter, korledere, dirigenter og besøkende fikk slukket sult og tørst. I løpet av dagen ble det smurt over 1000 brødskiver, stekt hundrevis av vaffelhjerter og solgt mengder av kaker og kaffe.
Lørdag ettermiddag var det over for denne gang, og 520 aspiranter var blitt en medalje og mange inntrykk rikere.
Ung i Kor Oslo takker aspiranter, korledere, dirigenter og foreldre fra Rødhettene og Ulvene for en flott dag, og ønsker alle velkomne igjen til neste års arrangement!
Vennlig hilsen Lise Aasland Ursin Ung i Kor Oslo, daglig leder

1 kommentar:

  1. flott artikel men litt konsstuktiv kritikk du burde hatt slik design som denne

    SvarSlett