onsdag 10. oktober 2012

Dirigentsamling i Stjørdal

Ung i Kor inviterer til
Kurs for barne- og ungdomskordirigenter

Stjørdal 4.-6.januar 2013.
Fredag fra kl 19 til søndag kl 14
Quality Airport Hotel Værnes/ Stjørdal kino

Emne:
“Barn og voksne synger sammen” med Marleen Annemans fra Belgia


Undervisningen vil foregå på engelsk

Ung i Kor sitt årlige kurs for dirigenter er blitt en av landets viktigste møteplasser for oss som arbeider med barne- og ungdomskor. Hvert år samles dirigenter fra hele landet for faglig påfyll fra dyktige instruktører. Men vel så viktig er anledningen til å dele erfaringer og utfordringer med kolleger.

Kurset holdes i Stjørdal. Dit kan du reise med tog, fly, buss eller bil. Stjørdal ligger rett ved Trondheim lufthavn. Vi skal bo på Quality Airport Hotel Værnes, og kommer til å arbeide dels i Stjørdal kino (som ligger rett over gata fra hotellet) og dels inne på hotellet.

Sang over aldersgrensene

Ønsker du å lære sanger som passer for både store og små? Eller vil du ha tips på hvordan du kan involvere foreldre i sangen? I løpet av helgen i Stjørdal vil Marleen Annemans fra Belgia lære dere en rekke sanger og teknikker for å synge sammen med barn i alle aldre, noe som dere kan få bruk for med en gang dere kommer hjem!Marleen Annemans studerte musikk på Lemmens institute i Leuven, Belgia og hun er nå lærer på the B.V.M.Ascension Institute og the Municipal Art Academy. Hun har deltatt i en rekke master classes i kordirreksjon for bl. a. Johan Duyck, Laszlo Heltay, Georg Grün og Silvana Valessi.

Marleen er svært aktiv i det internasjonale korlivet. Hun er medlem av the Vocal Commission of the Province of Western Flanders og sitter i styret på Choir & Voice National og VFJK choir & voice. Siden noen år tilbake er Marleen jurymedlem for de rgionale korturneringene i Østflandern.

Hun er en aktiv medlem i European Choral Association - Europa Cantat, som instruktør ved organisajonens internasjonale singing weeks og dirigentkurs. Hun gir også selv jevnlig nasjonale og internasjonale master classes. I mange år var Marleen dirigent for koret Laidos som hun grundet i 1986 og hun leder nå skolekoret Sjaloom.Påmeldingsfrist er forlenget til 3.desember!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar