tirsdag 23. oktober 2012

Mye spennende på gang i Ung i Kor!


Den viktigste aktiviteten i Ung i Kor vil bestandig være aktiviteten i det lokale koret. Den hyggelige ukentlige øvelsen, spenningen forann konserten, en god musikkopplevelse sammen med andre og hyggelig samvær mellom barn og voksne vil bestandig ha et hovedfokus.

I tillegg til dette prøver Ung i Kor regionalt og sentralt å gi noen kompletterende tilbud. I sommer ble det gjennomført fire sommerskoler rundt om i landet med flere hundre deltakere samtidig som viderekomne sangere deltok i Norges Ungdomskor-prosjektet. I høst har det allerede skjedd spennende ting som dirigentkurs i Oslo og Egner-jubileum i Ung i Kor Vest. Om bare to uker blir det arrangert Korweekend med OBU, ABU og ØBU i Råde.

Videre utover i vinter og vår går det slag i slag med Tegnsangprosjekt i Ung i Kor Midt, et banebrytende mannskorprosjekt i Ung i Kor Nord og rekruttering av sangere til neste års Norges Ungdomskor. Til våren blir det landsmøte i Arendal med nye UKO-stemmer og planlegging av sommerskolene 2013.

Høyst sannsynlig blir det så et stort arrangement i Bergen i 2014 da Ung i Kor Vest ønsker å arrangere Europa Cantat Junior.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar