tirsdag 18. desember 2012

Julebrev fra Ung i Kor

Her følger en glad julehilsen fra styret og administrasjon i Ung i Kor. Vi vet at de siste dager og uker har vært svært travle for kora våre, og at det er avholdt et stort antall  flotte konserter og arrangementer rundt i hele landet hvor barne- og ungdomskorsang har stått i fokus. Ung i Kor prøver også å bidra litt.

I går delte vi ut prisen Årets Barnekordirigent til Anne Karin Sundal-Ask. I begrunnelsen fra styret i Ung i Kor står det bl a at Anne Karin gjør en bemerkelsesverdig jobb i  flere kor. Hun er svært kvalitetsbevisst, målrettet og inspirerende. Hun  evner å formidle sine musikalske mål til sangerne slik at hver enkelt yter sitt beste. Gjennom året har det blitt gjennomført en rekke konserter og arrangementer av høy kvalitet. Korene hun dirigerer har et musikalsk uttrykk som berører publikum og sangere. Styret setter umåtelig pris på at hun prioriterer barna i sin musikkgjerning.

Prisen årets barnekordirigent består av et håndfast bevis i form av en smidd stemmegaffel på stensokkel samt 25 000 kroner. Ung i Kor gratulerer!

Hvert år deler Ung i Kor også ut støtte til personer som tar musikkutdanning. I 2012 har vi tre stipendiater; Mona Skjelseth, Hilde Seehusen og Ann-Camilla Misje. Ung i Kor gratulerer.

I år mottok vi momsrefusjonsmidlene så pass tidlig at vi har fått betalt ut pengene til korene før jul.

En siste gladnyhet er at styert i Ung i Kor har vedtatt å etablere en velkomstpakke til nye kor som melder seg inn hos oss. Denne pakken består av både midler og rådgiving. Har du tenkt å starte et nytt kor eller kjenner noen som har slike planer så del gjerne informasjonen med dem.


En riktig god jul og godt nyttår fra oss i Ung i Kor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar