onsdag 18. september 2013

KORWEEKEND 2013

Korweekend 2013 arrangeres i år 9.-10.november på Råde ungdomsskole og er åpent for korister på 4.-7.trinn. Meld koret ditt på, og bli med på en helg med sang, dans og masse gøy!
  
Årets tema er musikalen Bollywood, og instruktørgjengen er hentet fra Damini House of Culture og musikere fra London.
Instruktørene har sydd sammen et utdrag med Bollywoodlåter, og det presenteres på hentekonserten søndag kl.13.30. Foreldre,    søsken og venner er hjertelig velkomne og hentecaféen er åpen 40 min før konsert.


Praktisk info
Felles avreise fra Oslo S lørdag kl9.00, oppmøte 8.45, og deretter blir det et program fullt med sang- og dansundervisning av flinke og inspirerende instruktører fra Damini House of Culture og musikere fra London. Det blir lørdagskos og disco og arrangementet avsluttes med en hentekonsert for foreldre, søsken og venner på søndagen.
De foreldrene som er satt opp til å hjelpe OBU med arrangementet, vil få en egen orientering om arbeidsoppgavene når vi møtes på skolen lørdag formiddag og det blir også holdt et organisasjonskurs for dirigenter, styremedlemmer og foreldre som blir med.

Sangerne sover i klasserom og må ta med egen sovepose og liggeunderlag.
Hvert kor må stille med en voksen per 10 sangere.
Foreldrene som er med blir satt opp til å hjelpe OBU med arrangementet og vil få en egen orientering om arbeidsoppgavene når vi møtes på skolen lørdag formiddag.

Sted: Råde ungdomsskole
Deltakeravgift OBU-kor: 400,- pr. person (trekkes fra korstøtten)
Medalje: 60,-
Deltakeravgift inkluderer undervisning, kost og losji.

Siste påmeldingsdag er 18.oktober!

For påmelding:
http://www.musikk.no/obu/forsiden/blank4/

Mer detaljert informasjon om helgen vil bli sendt ut til de påmeldte korene i uke 43
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar