mandag 24. mars 2014

UKO-helg i Oslo


Da var det enda en helg med UKO stemmene. Denne gangen har vi vært i Oslo!


    To av våre UKO stemmer: Kari fra Ung i Kor – Midt, og Guro fra Ung i Kor – Nord.

Denne gangen har vi lært om ung medvirkning. Vi har fått innsyn i hvordan ungdom kan være med å bestemme og påvirke de sakene som interesserer og angår oss. Lederen av LNU, Stian Seland, har holdt et foredrag hvor vi fikk en bedre forståelse av hva et styre er, hvilke oppgaver det har og hvordan ett styremøte foregår. Så nå kan alle forskjellene på ett godt og ett dårlig styremøte!

Klar for å dra på konserten til Toppåsen skolekor! Fra venstre: Line, Sigrid, Signe og Henny!

Lørdag deltok vi på styremøtet til Ung i Kor. Her fikk vi lagt fram våre meninger om hvordan vi kan gjøre Ung i Kors organisasjonsopplæringskurs for ungdom (UKO) bedre for de neste som skal delta i prosjektet. Vi er veldig fornøyde med det vi lå fram, og følte at styret hørte på oss! Medieteknikk var en annen sak vi fikk lære mer om, og vi snakket om hvordan vi kan gjøre Ung i Kor og UKOprosjektet mer synlig.Blogging var en av forlagene vi kom med. 


    Veronika og Sofie koser seg på kurs!

På søndagen lagde vi et opplegg for volontørene på den store barne- og ungdomskorsfestrivalen, Europa Cantat Junior, som skal holdes i Bergen i sommer. Vi er så heldige at vi får være med som volontører! 


     UKOene. Her sammen med sentralstyret og daglig leder Victoria Liedbergius.

Alt i alt har det vært en bra helg! 

Hilsen UKOene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar