torsdag 10. april 2014

Korsommerskoler

Hver år arrangerer Ung i Kor flere korsommerskoler i hele Norge. Under finner du en oversikt over årets korsommerskoler.


Nordkos

Nordkos er et sommerkurs for deg mellom 11-20 år som er glad i å synge. Sangere fra hele Nord-Norge kan melde seg på. Nordkos varer i fem dager og har et fullspekket program. Det er tre workshops med spennende tema hvor du jobber sammen med andre på din alder. I tillegg til aldersbestemte workshops er det felleskor og undervisning i musikkteori. 
Vi tilbyr også individuell sangundervisning til de som ønsker det. Nordkos avsluttes med en konsert hvor vi viser frem hva vi har jobbet med.
12. - 16. august, Tromsø 


Sommersanguken

Et spennende og lærerikt tilbud til deg mellom 11 og 19 år som er glad i å synge!  Årets tema er
NEW YORK, NEW YORK! 
Det vil bli følgende workshops:
1. THE APOLLO!
2. THE VILLAGE!
3. BROADWAY!
I tillegg til workshop får sommersangerne lære mer om koring og harmonisering, låtskriving, koreografi, akkompagnement, sceneformidling, samspill, noter og mikrofonteknikk.
SommerSangUka er fem dager fylt med sang og moro, og avsluttes me
d konsert!
11. - 15. august, Torhus folkehøgskole, Orkdal 


KOS

I løpet av denne uka deltar sangerne i korworkshops med dyktige instruktører, får undervisning i musikkteori i smågrupper og kan bli med på SUPERKOS og masse annet sosialt. Det hele avsluttes med en hentekonsert for foreldre, venner og familie lørdag 16.august. 
På kos har vi 3 workshopgrupper inndelt etter alder: 11-12, 13-15 og fra 16 år og oppover Hver workshop har sitt eget tema, og sangerne øver frem mot fremføring på hentekonserten. Instruktørene har lang Kos-erfaring og er allsidige og profesjonelle musikere.
11. - 16. august, Kyrkeruds folkhögskola i Årjäng, Sverige

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar