mandag 12. januar 2015

Rapport fra Stjørdal


Dirigentkurs "Lær å dirigere på 1-2-3"
Vi kan se tilbake på ei vel blåst dirigentkurshelg på Stjørdal, og med rundt 120 påmeldte ble det også deltakerrekord for den årlige begivenheten. Tusen takk til alle som var med å gjøre det til ei super helg! Flinke kursholdere, som Anne-Karin Sundal Ask, Unni Boksasp, Frode Fjellheim, og dirigenter fra FONOKO bidro med ny og frisk kunnskap til kursdeltakere og dirigentspirer, samt at helga ble et fint møte mellom samarbeids-organisasjonene Ung i Kor, Norsk Sangerforum og FONOKO. Ung i Kor holdt også regionsamling denne helga, hvor ansatte og tillitsvalgte fra alle regioner fikk møttes.


Unni Boksasp i aksjon
I løpet av helga kunne vi også endelig kunngjøre vinneren av prisen for Årets Barnekordirigent 2014, som ble Linn Andrea Fuglseth, dirigent for Bolteløkka Jentekor. Gratulerer! Det har vært suksess å annonsere prisvinneren under denne årlige samlingshelga, så fra nå av vil dette gjøres hvert år nettopp på Stjørdal.

Under lørdagens festmiddag benyttet også styret anledningen til å gjøre ære på avtroppende seniorrådgiver i Ung i Kor, Erik Bjørhei, for tro og uvurderlig tjeneste og innsats i organisasjonen. Det ble, som seg hør og bør, skål og stående applaus!

Deltakere på UKO 2013-2015 har presentasjon
På søndagen fikk vi også se mer til deltakerne på prosjektet UKO 2013 – 2015, som kunne fortelle litt om hva de har vært med på og hvilke erfaringer de har gjort seg gjennom to år som UKO-er. De kunne slå fast at de både har lært og vokst utrolig mye, og den flotte gjengen vitner om at det å inkludere de engasjerte unge i organisasjonslivet er gull verdt. Det akter vi å fortsette med, og leter nå etter aktuelle deltakere til UKO 2015 – 2017!

Stjørdalens Blad tok også turen innom Quality Airport Hotel for å sjekke stemninga, og artikkelen om kurshelga kan du lese her

Vi sier oss fornøyde med årets dirigentkurshelg på Stjørdal og gleder oss til å se gamle og nye deltakere til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar