torsdag 11. desember 2014

Fly til månen, fly!


INVITASJON-korprosjekt for barne- og ungdomskor
Ung i Kor – Vest har i samarbeid med Stavanger kulturskole og Østnorsk jazzsenter gleden av å invitere barne- og ungdomskor til jazzprosjektet Fly til månen, fly! i Stavanger 25.april 2015.
Timeplan
Fredag 24.april
17-20: Prøver i Stavanger (sted kunngjøres senere)
 
Lørdag 25.april
10-17: Prøver i Stavanger (sted kunngjøres senere)
17.00: Konsert i Stavanger (sted kunngjøres senere)
 
Hvem?
Prosjektet er åpent for alle barne- og ungdomskor. Vi setter ingen aldersgrense på prosjektet da arrangementene er fleksible. Dersom det er stor spredning i alder blant korene vil det være naturlig med aldersinndeling på noen av sangene.
Ung i Kor – Vest stiller med gode instruktører til prosjektet (under avklaring).
Nymark Collective består av Kåre Nymark (trompet), Anders Aarum (piano), Jens Fossum (bass) og Kenneth Ekornes (trommer). Disse har erfaring fra mange av de mest profilerte prosjektene i skandinavisk jazz. Kvartetten karakteriseres som en av de mest fascinerende smeltediglene i norsk jazz.
Musikken
Endelig repertoar og fordeling vil avklares etter påmelding. Det vil være noen fellessanger for alle deltakerne, noen sanger vil være aldersdelte dersom det er behov for det og vi har også med oss talenter fra Stavanger kulturskole som solister på noen av sangene. Arrangementene er fleksible og vi avgjør hvordan vi løser flerstemmigheten i samråd med de påmeldte korenes dirigenter.
Notene blir gjort tilgjengelig for korene så fort de melder seg på. Det foreligger også lydspor som korene kan benytte seg av hvis de ønsker det. Note- og lydeksempler finner du på vest.ungikor.com.
Korene forbereder musikken på egen hånd så de er godt forberedt til konserthelgen. Sangene bør kunnes utenat.
Kostnader
Korene må betale en egenandel på kr 300 per korist. Dette er med på å dekke instruksjon, materiell, musikere og lett bevertning under prøvene. Til konserten blir det solgt billetter til 150,-/100,- per pers. Hvert kor får en gratisbillett + en gratisbillett per 10 deltakere.
Voksne
Hvert enkelt kor har ansvar for forberedelser og oppfølging av sitt eget kor i prosjektet. Koret må til en hver tid stille med minimum en voksen per ti deltakere. Disse kan bli tildelt oppgaver ved behov. Ung i Kor – Vest stiller med enkle forfriskninger på øvelsene (frukt/drikke). Koristene må selv ordne med matpakke.
Tilreisende kor
For tilreisende kor er vi behjelpelig med å skaffe overnatting og å samordne transport. Vi pleier å finne prisgunstige løsninger på dette.
Påmelding
Påmelding gjøres på denne linken (trykk her) senest 31.januar. Det er begrenset med plasser i prosjektet, så vi oppfordrer korene til å melde seg på så fort som mulig. Korene vil få tilgang til materialet så fort vi mottar påmeldingen. Påmeldingen er bindende.
 
Ung i Kor – Vest ønsker korene velkommen til et spennende jazzprosjekt. Vi gleder oss til masse spennende musikk og ikke minst muligheten til å møte andre kor og sangere gjennom et inspirerende repertoar.
 
Påmeldingsfrist 31.januar TRYKK HER FOR PÅMELDING!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar