fredag 11. januar 2013

Ungdomsgruppa til Sætre Pikekor søker ny dirigentSætre pikekor har tidligere vært blant landets beste pikekor. I dag består koret av aspirantgruppa, pikekoret, og ungdomsgruppa. Ungdomsgruppa ble startet for 4 år siden for på nytt å skape et tilbud til jenter fra ungdomsskolealder. Den består nå av ca 15 sangglade jenter i alderen 12-18 år. Repertoaret er variert og spenner fra klassisk musikk til folketoner og populærmusikk. Høsten 2011 deltok vi i korkonkurranse i Arendal og våren 2012 ble vi invitert til å være med på Skoger skolekorps og Skoger turnforenings forestilling “Movienight” med framføring i Drammens teater. Deler av denne ble også vist på Elvefestivalen i Drammen i august. Ellers opptrer vi en til to ganger i semesteret på ulike lokale arrangement i tillegg til korets egne konserter før jul og sommer. 

Vår kjære dirigent gjennom 4 år har flyttet og vi trenger derfor en ny fra nyttår. Vi ønsker en inspirerende musikalsk leder som får fram det beste i jentenes ungpikestemmer. Du må være dyktig både som dirigent og med stemmebruk.

Vi har øvelse hver onsdag kveld på Sætre skole. Sætre ligger i Hurum kommune ca 45 min fra Oslo sentrum. Lønns og arbeidsvilkår etter avtale. Vi ser gjerne at du er selvstendig næringsdrivende.

Søknad med CV sendes til:
Anne Kristin Holen (Styreleder) på hannekristin@yahoo.com
Spørsmål om stilingen kan sendes til samme adresse, eller ta kontakt på telefon 481 40 061

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar