onsdag 4. januar 2012

Nytt fra Nobu vest - januar 2012


Godt nyttår kjære korvenner!
 
Da har 2012 kommet med brask og bram, og jeg håper dere alle er godt igang med planleggingen av året. Måtte det bli et godt sangår for dere alle!
 
 
AKTIVITETER 2012
 
I 2012 har Nobu Vest en rekke aktiviteter på kalenderen, og jeg håper dere vurderer om disse kan være noe for dere:
 
  • 24-25. mars blir det Musikal-helg i Sogndal. Det blir en gruppe for sangere i alderen 9-13 år og en gruppe for sangere fra 14 år og eldre. Her er det mulighet for både kor og enkeltsangere å melde seg på. Det legges tilrette for overnatting for de som trenger det. Vi kommer tilbake med detaljer så fort disse er på plass.
  • 28-29. april blir det Folkemusikkor for unge korister som er i barneskolealder. Opplegget blir utformet for å gi våre yngste medlemmer et spennende møte med god musikk og andre sangere. Helgen avsluttes med konsert i Håkonshallen søndag sammen med Norges Ungdomskor. Dette er også en markering av at Nobu Vests forgjenger i Bergensområdet Bosuf fyller 40 år i år. Det vil legges tilrette for overnatting for de som trenger det. Vi kommer tilbake med detaljer så fort disse er på plass.
  •  29. april blir det Årsmøte i Nobu Vest i Bergen i forkant av konserten i Håkonshallen. Alle kor inviteres til å stille med representanter. Egen innkalling kommer.
  • VestKos12, Nobu Vests komrsommerskole blir i år arrangert 7-11. august på Sunnhordland Folkehøgskule. Vi ønsker både gamle og nye VestKosere velkommen til en spennende uke i sangens tegn! Informasjon kommer utover våren.
  • 19-21. oktober arrangerer i Torbjørn Egner Turnè i smarbeid med Forsvarets Musikkorps Vestlandet. Det blir konsert i Stavangers splitter nye konserthus og i Grieghallen. Vi vil i den forbindelse også arrangere øvingshelg tidlig i september i Bergen og Stavanger/Sandnes. Sett av datoen, så kommer vi tilbake med mer informasjon utover våren.
 
Nobu Vest på nett
 
  • Som en del av navneskiftet i vår moderorganisasjon (som også blir en sak på vårt årsmøte) har vi fått ny mailadresse: vest@ungikor.com
  • Vi vil også få ny nettside for Nobu Vest da nobu.no er under avvikling. Dette er ikke helt klart ennå. Ung i kor sin nettside www.ungikor.com er lansert, og der finner du mye av informasjonen du kunne finne på Nobus gamle nettsider.
  • Den siste informasjonen fra oss får du først på www.facebook.no/nobuvest Der sprer vi gjerne ting dere ønsker å dele som for eksempel konserter.
 
Annet
 
Husk at Nobu Vest er en organisasjon som jobber for dere. Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål knyttet til kor og kordrift, stort eller lite. Vi skal være en ressurs for dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar